BRAS 73 Leusden

IN2AV Company Showcase

IN2AV Company Showcase: Bras 73 in Leusden

Eigenaren Karin & Lex Hulsenbeck hebben voor in hun nieuwe Brasserie in Leusden voor producten van onze merken gekozen. In oktober 2017 opende BRAS 73 haar deuren. Het pand zelf is al prachtig, het interieur en de hoogwaardige technische installatie maken het volledig af.

In het plafond bij de bar en lounge zijn luidsprekers van het merk Amina toegepast. Onzichtbaar; want Amina Luidsprekers worden volledig weggewerkt achter een dun laagje stucwerk. Dankzij deze unieke, kenmerkende constructie van Amina Luidsprekers is er geen visueel compromis en toch sublieme geluidsweergave. Er is gekozen voor het topmodel uit de Edge Series, de Edge7 en voor extra weergave van lage tonen is er in de bar zélf de grootste Amina Subwoofer geplaatst, de ALF120.

Beale Street Audio maakt gebruik van de door Beale Street Audio gepatenteerde Sonic Vortex Technology™ met als resultaat een overweldigende bas weergave en helderheid van hoge tonen. Bij Bras 73 zijn er Beale Street Audio speakers en subwoofers geplaatst in het plafond van het restaurant, de keuken, toiletten, kantoor en buiten bij de veranda.

Terra ‘All Climate’ luidsprekers zijn perfect voor buiten-gebruik aangezien ze niet vatbaar zijn voor welk weertype ook en blijven functioneren, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Voor de muziekweergave op de terrassen is de keuze gevallen op de Terra AC FIVE1.

Bij Bras 73 is een state-of-the-art domotica systeem geïnstalleerd, zeer gebruiksvriendelijk en ook voor woningen zeer geschikt. Het betreft niet alleen muziekmanagement, maar integrale bediening van van vrijwel alle elektronica. Met één aanraking is een voorgeprogrammeerde setting te schakelen!

Bij Bras 73 zijn vele toepassingen geïntegreerd.


Hoe is het Systeem bij Bras 73 opgezet?

De basis voor de hedendaagse Domotica is netwerk techniek zowel bedraad als draadloos. Het systeem maakt gebruik van een centrale netwerk controller en beheert het gehele restaurant en stuurt de commando’s voor de gewenste functionaliteit uit.
Audio en Video wordt tegenwoordig gestreamd (gestuurd) over het netwerk. De hier gebruikte Multi Zone versterker is in staat deze streams te versterken naar elke aparte zone. Hierdoor kan er nu voor elk gedeelte van het restaurant het volumeniveau en geluidsbron worden aangepast. Dus terwijl u onder het eten geniet van rustige achtergrondmuziek, luistert de keukenbrigade bijvoorbeeld naar Radio538. In totaal heeft Bras 73 het bedrijf verdeeld in 9 zones.In de Lounge is een TV die met 1 druk op de knop aan gaat of wisselt naar het juiste Ziggo kanaal. Willen we voetbal kijken, schakelt direct de muziekweergave via de Amina Luidspreker in het plafond over naar het tv-geluid. Op het gewenste volume natuurlijk.Ook verlichting wordt geprogrammeerd. Automatisch aan, wel of niet gekoppeld aan tijdschema’s of gebaseerd op de atoomklok. Bij Bras 73 is er deels Philips Hue verlichting. Automatische kleurwissel, aan/uit of dimmen afhankelijk van moment of activiteit. Allemaal vanzelf dankzij de de geprogrammeerde scenario’s.Compleet geïntegreerde klimaatbeheersing, gekoppeld aan de cv en de luchtbehandelingsinstallatie. De thermostaat is gekoppeld aan het bedieningspaneel achter de bar. Totale controle over het telkens gewenste klimaat in elke ruimte. Comfortabel voor zowel de gasten als medewerkers!Veiligheid voor iedereen! Via het controle systeem is het schakelen van het alarm mogelijk en zijn monitoringscamera’s gekoppeld; vanaf elke plek ter wereld te bedienen en beelden bekijken. Natuurlijk permanente en automatische opname voor ongewenste gasten..Het terras en veranda kunnen soms ongewenst warm of koud zijn. Heaters en zonneschermen brengen uitkomst. De automatische schakeling van de heaters regelt het in- en uitklappen van de zonneschermen ook. Natuurlijk blijft handmatig schakelen altijd mogelijk.Bediening is pure eenvoud! Via het achter de bar geplaatste touchscreen bedieningspaneel is alles te programmeren en bedienen. Ingebouwde camera, microfoon en audio/video intercom. Elegante, eenvoudige controle voor alle functies, duidelijk weergegeven op het 7 inch kleuren beeldscherm.Bediening van waar ook ter wereld via de speciale App. Deze App maakt het gemakkelijk om alle mogelijke bediening op afstand te regelen of op afstand de beelden van de camera’s te bekijken. Per gebruiker is het niveau van toegekende rechten in te stellen. Geschikt voor telefoon of tablet, super handig.
Bras 73 is perfect voor demonstratiedoeleinden, u kunt onze producten in een praktijkomgeving zien en horen.. Loop gerust een keer binnen, geniet van de gerechten op de kaart. Laat alles op u inwerken… Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie, uitleg of een demonstratie; dat kan! Neem contact op met IN2AV via +31 85 48 68 589 of mail naar info@in2av.eu

Bras 73

Karin & Lex Hulsenbeck
Hamersveldseweg 73
3833 GL Leusden
www.bras73.nl
info@bras73.nl
033 303 60 11
Dagelijks open van 11.00 uur tot 23.00 uur.