EPSON HOME CINEMA

Exceed your vision

Epson wordt al meer dan tien jaar beschouwd als wereldwijde marktleider op het gebied van projectoren. Daarom zult u versteld staan van de nieuwste serie UHD-thuisbioscoopprojectoren met 4K-beeldverbetering, of u nu een filmliefhebber of sportfanaat bent. In de nieuwste serie geavanceerde projectoren wordt gebruikgemaakt van de meest vooraanstaande technologieën ter wereld om ervoor te zorgen dat ze een verbluffende thuisbioscoopervaring bieden.

Voor volledige gemoedsrust hebben alle Epson projectoren een uitgebreide garantie voor de hoofdunit en de lamp. Dus u kunt de komende jaren lekker achterover leunen en genieten van films, games en tv-programma’s dankzij de duurzame lichtbronnen van onze projectoren.

IN2AV BV is Epson SDS Distributeur. Wenst u dealer te worden van Epson SDS neem dan contact met ons op.

EPSON

DE ONBETWISTE MARKTLEIDER OP HET GEBIED VAN PROJECTOREN


Uw eigen bioscoop thuis!
Maak uw huis tot het middelpunt van de actie met de projectoren van Epson. Maak het alledaagse bijzonder, of u nu uw favoriete sport of een klassieke film bekijkt, een boxset van een hitserie streamt of de nieuwste game speelt, zorg dat het een echt onvergetelijke ervaring wordt met een meer dan levensgroot geprojecteerd beeld. U kunt ieders aandacht vasthouden en gedenkwaardige momenten samen beleven met familie en vrienden.
Lees hier meer.


Kies voor Epson, ‘s werelds favoriete projectoren.
De projectoren van Epson voeren de markt aan met innovatieve technologie, hoge kwaliteit en goede prestaties. Daarom is Epson al sinds 2001 ’s werelds grootste fabrikant van projectoren.
Eenvoudig in onderhoud; de stoffilters van projectoren van Epson bevinden zich aan de zijkant of voorkant voor eenvoudige toegang, en kunnen simpelweg op hun plaats worden geschoven. Daarnaast bevindt de lampdeur zich aan de bovenkant van de projector, zodat wanneer de projector zich in de installatiepositie “ondersteboven” bevindt, de lamp eenvoudig kan worden vervangen zonder de projector uit de bevestigingsbeugel te halen.Wat is kleurhelderheid of Colour Lifht Output (CLO)?
Als je je favoriete film kijkt of je favoriete spel speelt, is kleur een belangrijk onderdeel van de beeldkwaliteit. Sommige projectoren produceren beelden die er doffer of bleker uitzien, maar de thuisbioscoopprojectoren van Epson meten de helderheid van rood, groen en blauw licht. Uw voordeel: Een kleurhelderheid of Colour Light Output (CLO) met meer lumen zorgt voor een heldere, kleurrijke kijkervaring.


Projectoren van Epson leveren kleuren die 3x zo helder zijn?
Epson-projectoren maken gebruik van een 3LCD-projectie-engine om heldere, scherpe beelden met rijke details en kleuren te projecteren. Dankzij deze 3LCD-technologie bieden projectoren van Epson een veel hogere kleurhelderheid dan DLP-projectoren met één chip, omdat we zowel de lichtopbrengst van wit als gekleurd licht meten. Hierdoor ontstaan diepe zwartetinten en levendige kleuren die tot drie keer zo helder zijn, waardoor de beelden levendiger worden.


Breng films tot leven met extra details dankzij 4K-beeldverbeteringstechnologie.
Het is niet zomaar een manier om films te bekijken. Het is de beste manier. De 4K-beeldverbeteringstechnologie van Epson onthult schitterende details en brengt de meest ingewikkelde patronen tot leven. Ongeacht of standaard 4K-content wordt of digitaal opgewaardeerde Full HD 1080p-content, de textuur en de resolutie van het geprojecteerde scherm krijgen een nieuw niveau van finesse. Elke pixel wordt 0,5 pixel diagonaal verschoven, waardoor de verticale en horizontale resolutie verdubbelt. En met de Super-Resolution- en detailversterkingstechnologie van Epson wordt u steeds opnieuw de optimale kijkervaring geboden met heldere en scherpe beelden.


Onovertroffen beeldkwaliteit
Dankzij de 3LCD-technologie geniet u van levendige en levensechte beelden met deze 4000-lumen projector met een even hoge witte en gekleurde lichtopbrengst (CLO). De kleuren zijn drie keer zo helder als die van 1-chip DLP-projectoren1, en daarnaast biedt de projector scherp afgetekende schaduwdetails en diepe zwarttinten dankzij de contrastverhouding van 2.500.000:1. Dankzij detailversterking zijn de beelden bovendien nog scherper en vloeiender.


Epson 4K PRO-UHD
Epson 4K PRO-UHD levert een geweldige 4K UHD-ervaring met geavanceerde pixel-shifting, een resolutieverhogende technologie. Epson 4K PRO-UHD is niet alleen een resolutiespecificatie, maar omvat alle factoren die invloed hebben op beeldprestaties, waaronder de helderheid van gekleurd en wit licht, contrast, HDR10 en kleurverwerking. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om 4K-content te ontvangen, verwerken en te projecteren.