Beale Street Audio

LET’S GET REAL!


Bekijk de productlijn van Beale Street Audio eens.
Speakers met de door Beale Street Audio gepatenteerde Sonic Vortex Technology™. Deze gepatenteerde technologie produceert geweldige bas weergave en moeiteloos hoge tonen en helderheid in de geïntegreerde behuizing. Het geluid krijgt letterlijk een draai mee in de poorten van het ontwerp. Deze luchtbeweging optimaliseert het geluid en produceert zo verbazingwekkende prestaties die de concurrenten achter ons laat.

Niet zomaar een nieuwe speaker,

een nieuwe speaker TECHNOLOGIE

Beale speakers danken hun overweldigende bas weergave en helderheid van hoge tonen aan de Sonic Vortex™ Technology. Deze gepatenteerde luchtbeweging optimaliseert het geluid en produceert zo verbazingwekkende prestaties in een compacte speaker.

Sonic Vortex™ vormt het hart van de Beale luidsprekers. Deze gepatenteerde technologie zorgt voor letterlijk een draai in het gesloten ontwerp. Sonic Vortex™ is ingebouwd in de geïntegreerde backbox van de speakers waardoor er beduidend meer weergave van lage tonen ontstaat. Dit wordt gerealiseerd door de hoofdpoort in de behuizing te splitsen in meerdere secties genaamd "fins". Deze vinnen persen en bewegen de lucht -geruisloos- op zeer hoge snelheid en voegen tegelijk stijfheid toe aan de backbox. Naast de vlakkere frequentierespons is er een 6 tot 9 db boost in de midden en lagere basregionen! Een andere voordeel van Sonic Vortex™ is dat het schaalbaar is. Het formaat en de diepte van de geïntegreerde behuizing verschilt per model, terwijl we telkens de betere versterkte bas weergave en overall prestaties behouden ten opzichte van andere merken in onze categorie.
Listen once and the story will tell itself…

Beale Street Audio - Sonic Vortex Technology

De kracht van Sonic Vortex™ Technology; de moeiteloos geweldige bas, hoge tonen en helderheid in de weergave van het geluid. Door deze gepatenteerde technologie krijgt het geluid letterlijk een draai mee in de poorten van het ontwerp. Deze luchtbeweging optimaliseert het geluid en produceert zo verbazingwekkende prestaties!Naast speakers en subwoofers maakt Beale versterkers en infrarood-oplossingen.
Beale Amplifiers
Beale speakers & subs
Beale Infrared